Diana walesi hercegnő emléke ma is rendkívül erősen él a britekben. Halálának ötödik évfordulója előtt ugyanakkor sokan úgy érzik, hogy Lady Diana Spencernek még mindig nem sikerült igazán emléket állítani. A hercegnő örök legenda marad, nemcsak a brit alattvalók számára.
Diána walesi hercegné (született Diana Frances Spencer[1]; 1961. július 1.1997. augusztus 31.) Károly herceg első felesége. Két fia, Vilmos és Harry hercegek a második és a harmadik helyet foglalják el az Egyesült Királyság és 15 más nemzetközösségi királyság trónöröklési sorában.

Princess Diana 10 yr NewestNuma Tribute I Miss Your Love

http://out.mcorp.hu/deluxe/imgs/3452dianasm2_170_x250x_y470y.jpg


James Hewitt--DI--eggyik szeretője

http://www.origo.hu/i/0209/20020923jameshewi.jpg

James Hewitt a kamerák előtt arról beszélt stúdióbeli lakótársának, Uri Gellernek, hogyan halt bele majdnem a brit trónörökös felségével folytatott kapcsolatába. A Back to Reality című program a Nagy-Britanniában különösen kedvelt valóságshow-alfaj, a híres emberekkel készített realityk legfrissebb darabja. Elődeinek népszerűsége és a bombasztikusnak szánt szereplőgárda azonban egyelőre kevés az új műsor sikeréhez.

Forrás: HölgyfórumJames Hewitt

Öngyilkos akart lenni James Hewitt, amikor 1992-ben nyilvánosságra került, hogy Diana szeretője volt éveken át. A volt lovassági tiszt, aki a hercegnőről szóló, folyamatosan bővülő bulvár hírfolyam egyik táplálója, a Back to Reality című valóságshow-ban Uri Gellernek elmélkedett múltjáról.

Az utolsó szerelem.

http://www.nana.hu/lapokkepek/cikkek/73000/73677_dodi01_s.jpg

Dodi visszavágásra kellett

A hercegnő az egész augusztust Mohamed Al Fayed fiával, a közismert playboy-jal, Dodival töltötte a Jonikal nevű jacht fedélzetén. A hajót pár hónappal korábban vásárolta a milliárdos, elsősorban azért, hogy imponáljon a hercegnőnek. A meghívás kapóra jött az elárvult Dianának.

Fiai az apjuknál nyaraltak, aki Camillával ünnepelte annak ötvenedik születésnapját, és csak pár hete szakított nagy szerelmével, doktor Hasnat Khannal.

A visszavágásra tökéletesen alkamasnak látszott a dúsgazdag Dodi, akivel körbehajózták az összes felkapott helyet a Földközi-tenger partján. A hercegnő sohasem ment a szomszédba, ha valakit bosszantani akart – és most


2009. január 26., hétfő

Királyi származás



Miközben szülei házasságtörés miatt váltak, Diána édesanyja két legkisebb gyermekével egy londoni lakásba költözött Knightsbridge-ben, ahol Diana a helyi iskolába járt. Diána és bátyja felügyelete az apjuké. Apai nagyapjának, Albert Spencernek, Spencer VII. Earl-jének halálakor (1975) Diána édesapja felvette a VIII. Earl of Spencer nevet, ekkoriban vált ő is Lady Diana Spencerré. Gyermekkori lakóhelyéről családja 16. századi ősi otthonába, Althorpba költözött.

Diana arisztokrata családba született. Anyai részről Diana ír, skót, angol és amerikai ősökkel rendelkezik.

Apai részről II. Károly leszármazottja négy törvénytelen fiún keresztül:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése